coaching |natuurgeneeswijzen | bewustwording

Bel voor een afspraak: 0621 26 07 05

Mijn naam is Janeth van Elsloo

Op mijn 15e kreeg ik de diagnose ziekte van Crohn. Mijn leven werd bepaald door medicatie en ziekenhuis opnames. Daar tussen door heb ik mijn opleidingen gelukkig af kunnen maken en ben ik 15 jaar als leidinggevende werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Ik bleef wel steeds bezig met zoeken naar een goede manier om met de ziekte van Crohn te leven. Ik ontdekte naast de reguliere zorg de complementaire zorg, en dat die elkaar goed aanvullen en op een positieve manier versterken. Door mij bewust te worden hoezeer hoofd en hart, ofwel denken en doen, elkaar beïnvloeden werd mij de oorzaak van mijn ziek-zijn duidelijk. Mijn interesse voor de complementaire zorg was gewekt, en wilde er meer van weten.

De afgelopen jaren heb ik de volgende opleidingen, cursussen en trainingen binnen de natuurgeneeskunde gevolgd:
Erkende HBO-opleiding Medische basiskennis (anatomie, fysiologie,pathologie)
Erkende opleiding voor energetische Geneeswijzen en Bewustwording:
NEI- therapie, Emotionele therapieën en fobieën, Allergieën, Vitaminen en Mineralen, Medische diagnose stelling, Levend bloed analyse, Integra, Quantum Touch.
Erkende energetische opleiding Reiki I, Reiki II, Reiki-master, IET practioner, Holistic Pulsen
EMDR, MBCT, Holistisch Coachen en de CREF-methode.
Voetreflexologie, Hoofdmassage.
Voedingsconsulent.

De opleidingen hebben mij steeds weer bevestigd hoe zeer lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, en dat de natuurgeneeswijzen en bewustwording veel mensen kunnen helpen bij uiteenlopende ziektebeelden.
In 2008 ben ik mijn eigen praktijk voor coaching, natuurgeneeswijzen en bewustwording gestart, waar ik met mijn kennis, ervaring en enthousiasme samen werk met cliënten aan verbetering en herstel van gezondheid.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem contact op en stel je vraag, je bent van harte welkom.

Hartegroet,

Janeth van Elsloo
Natuurgeneeskundig Therapeut