coaching |natuurgeneeswijzen | bewustwording

Bel voor een afspraak: 0621 26 07 05

Stress op de werkvloer

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische klachten. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in even zoveel symptomen. Maar de mensen die er mee te maken kregen, hebben één ding gemeen: als ze er eerder over hadden gesproken met hun omgeving, thuis en op het werk, dan was het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen.

Daarom is het belangrijk dat er op het werk over gesproken wordt.

Praktijk Reflexzie is graag uw partner om in deze situaties mee te kijken naar wat niet gezien wordt op de werkvloer. Een andere benadering en behandeling van de oorzaken van burn-out, werkstress, stress en psychosomatische klachten levert voor werknemer en werkgever vele voordelen op.

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Mijn ervaring met burn-out en andere werkgerelateerde psychische klachten is, dat medewerkers zeer snel weer terug zijn in het arbeidsproces.

Wilt u als werkgever weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of organisatie?

Neem gerust contact op!